U bevindt zich hier:Beginpagina - Activiteiten
Activiteiten - Protestantse Gemeente Wemeldinge

Activiteiten (3)

Hier leest u informatie over activiteiten

Op woensdag 6 oktober start de Bijbelstudie weer op. Dit seizoen lezen we het boek Openbaring.
 
We komen een uurtje bij elkaar in de Maartenskerk. Aanvang 10.00 uur. We doen het 1x in detw ee weken. Dus de volgende keer is 20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december, 15 december. Data 2022 worden nog bekend gemaakt.

Graag opgeven bij ds. Steenks .

Een Meditatieve wandeling
is de haast uit je hoofd halen
is het natuurlijke tempo van de ziel volgen
is open komen voor wat er zich in het hier en nu aandient
… en als het ons gegeven wordt onderweg misschien iets van de Ander ervaren

De prachtige omgeving van Wemeldinge nodigt uit tot wandelen en tot stilte. Meditatieve wandelingen zijn een mooie manier om samen tot bezinning en aandacht te komen – in de gezonde buitenlucht. Op zondagmiddag  bieden Carola Rehorst en ds. Dick Steenks een 'meditatieve wandeling' aan. Om 13.30 uur verzamelen we in de Maartenskerk. De wandeling duurt ongeveer een uur. Onderweg krijgen we woorden over het 'goede leven' aangereikt om te overdenken en we nemen ook even de tijd om samen na te gaan wat we al wandelend hebben opgedaan: aan woorden, stilte, indrukken. Terug in de Maartenskerk is er thee of koffie. Iedereen die wil, kan meelopen, opgave vooraf niet nodig.  I.v.m. de maatregelen rondom Corona zijn deze wandelingen tijdelijk opgeschort. 

We zijn weer gestatrt  we met de gespreksgoep 'Rondom 20'. Iedereen die rond de 20 jaar is, is uitgenodigd om deel te nemen aan deze gespreksgroep. We bespreken dit jaar het boek 'Het goede leven' van Reinier Sonneveld. We komen van 12.30 tot ongeveer 13.30 in de Maartenskerk samen. Meedoen via Zoom kan ook. I.v.m. de aanscherping van de regels rondom Corona doen we deze gespreksgroep nu alleen via zoom   Als je mee wilt doen, kun je je opgeven bij ds. Dick Steenks , dan stuurt hij je de link.