U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie,Wat,Waar - Wat - Media
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Media

Begin oktober komt er weer een Scheldebron uit! U kunt uw kopie inleveren vóór 18 september door dit te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zondagsbrief Iedere zondagmorgen krijgen de bezoekers van de Maartenskerk een zondagsbrief uitgereikt. Hierin staat de meest actuele informatie over de gemeente, omzien naar elkaar, de agenda van de komende week en eventuele bijzonderheden met het oog op de dienst van de betreffende zondag. De redactie van de zondagsbrief is in…
Website Aan deze website wordt gewerkt door Niels de Kok en Nicolette Feijtel. Voor op- of aanmerkingen, vragen en suggesties kunt u met hen contact opnemen.
Kerkelijk Leven - regionaal kerkblad voor Zuid-Beveland Oost Iedere twee weken verschijnt Kerkelijk Leven. In dit kerkblad kunt u gemeenteberichten vinden met vermelding van de kerkdiensten van alle gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland in de regio Zuid-Beveland Oost. Het kerkblad Kerkelijk Leven wordt elke vrijdag door een groep…
Media Langs verschillende kanalen proberen we de gemeenteleden te informeren over wat zich allemaal afspeelt in en rondom de Protestantse gemeente Wemeldinge.