U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie,Wat,Waar - Wat - Kerk in actie - Kerstbomen en lege flessen actie voor Pïr in Wemeldinge
vrijdag, 21 december 2018 15:36

Kerstbomen en lege flessen actie voor Pïr in Wemeldinge

Zaterdag 12 januari is het weer de grote opruimdag.   Vanaf  9.30 uur verspreiden we ons weer om de kerstbomen en de lege flessen op te halen bij de mensen in Wemeldinge tegen een geringe vergoeding.    We starten en eindigen bij de Maartenskerk.     

Ook uw vrijwillige bijdrage is natuurlijk hartelijk welkom. Om dit te kunnen doen vragen we weer om uw / jullie hulp. We hebben nodig: Ophalers, platte koekenbakkers en sorteerders.

Je kunt je opgeven bij Frans tel: 622446 email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om 12.00 uur staat dan de chocolademelk en de platte koeken / wafels weer klaar om de uitgeputte mensen weer te versterken. Het is voor onze broeders en zusters in Pïr in Roemenië om de diverse projecten mogelijk te maken. Een paar uurtjes samen je inzetten met een prachtig doel, van harte aanbevolen

Lees 103 keer Laatst aangepast op zondag, 13 januari 2019 08:50
Meer in deze categorie: « Wemeldinge zingt