U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie-Wat-Waar - kledingbeurs het lichtpunt - Kledingbeurs het Lichtpunt bezorgt kinderen die opgroeien in Armoede een leuk middagje Klok’uus.
vrijdag, 05 oktober 2018 19:11

Kledingbeurs het Lichtpunt bezorgt kinderen die opgroeien in Armoede een leuk middagje Klok’uus. Speciaal

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in Armoede, zo ook in onze  gemeente Kapelle. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. We willen de kinderen samen met hun ouders, een leuke middag in het Klok’uus bezorgen met de opbrengst van onze kledingbeurzen. Deze gezinnen kiezen we niet zelf. Wij maken gebruik van de contacten van bijvoorbeeld gemeentelijke wijkteams en  schuldhulpverleners.

Kledingbeurs het Lichtpunt is een initatief van de gezamelijke kerken in Wemeldinge , Vrij Evangelische Gemeente en de Protestantse Gemeente.  We hebben dit jaar al 3 beurzen georganiseerd maar op woensdag 24 oktober 2018 om 18.30 uur in Hotel Wemeldinge, organiseren we een dames- en woonaccessoiresbeurs.  We hopen op een grote opbrengst zodat we zoveel mogelijk kinderen  uit onze gemeente een leuke middag kunnen bezorgen.  Wilt u meedoen aan de beurs kunt u een code aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , u kunt ook kleding of woonaccessoires doneren dan komt de volledige opbrengst ten goede aan de kinderen.  We hopen u te mogen ontmoeten op 24 oktober as.

We kunnen bij de organisatie van de beurs nog best wat hulp gebruiken. Als u op 24 oktober ’s-Ochtends of ’s-Avonds nog een paar uurtjes over heeft  ? Neem dan even contact op met Nicolette (06-52360837) of mail naar bovenstaand mailadres.

Lees 103 keer Laatst aangepast op vrijdag, 19 oktober 2018 19:04