U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie we Zijn - Even voorstellen; de leden van de kerkenraad - Diaken; Ad Zuidwegt

Diaken; Ad Zuidwegt

Samen met Mappy heb ook 5 kinderen en een groeiend aantal kleinkinderen. Al weer een divers aantal jaren mag ik deel uit maken van de Kerkenraad en dan wel speciaal van de diaconie. Waarom heb ik hier toen ja tegen gezegd, zeker niet omdat ik zo graag een bestuurlijke functie wil hebben. Wel hoop ik zo bij te mogen bijdragen om het Goede Nieuws en de bovenal blijde Boodschap van ons Christelijk geloof te laten horen en zien zodat andere mensen dit mogen kennen en ervaren. Op mijn manier wil ik zo proberen om te doen wat gevraagd is door mijn Heer en Heiland, te helpen om iedereen te laten weten en ervaren om Jezus als je persoonlijk Verlosser te leren kennen.

Waarom nu diaconie. Als volgeling van onze Heer Jezus wil ik, met mijn mogelijkheden en fouten, proberen bij dragen aan hoe Jezus ons heeft voorgedaan te leven. Het is dan ook mede door die helpende hand te mogen geven aan de ander, dat ik wil proberen om dit te laten zien in mijn manier van leven. Ik hoop dat anderen hierdoor gestimuleerd worden en geprikkeld om zo bij te dragen er te zijn voor de vele mensen welke hulp zo hard nodig hebben

Ook wil ik graag met iedereen delen in de grote vreugde en blijdschap die het geloof in je teweeg kan brengen. Door mijn levenshouding wil ik graag anderen bemoedigen en uitnodigen om ook de Jezus te volgen en boven alles in dit leven je Christen te mogen noemen. Wat is mooier dan te mogen weten dat ook jij straks deel mag uitmaken van dat grote Feest als we Jezus mogen ontmoeten en voor altijd met hem verder mogen leven zonder alle ellende en moeilijkheden welke er nu op deze wereld is.

 

 

Laatst aangepast op zaterdag, 23 juni 2018 21:57