U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie we Zijn - Even voorstellen; de leden van de kerkenraad - Jeugd-ouderling Mirjam van der Linden- de Kok

Jeugd-ouderling Mirjam van der Linden- de Kok

Ik ben Mirjam van der Linden – de Kok. Echtgenote van Robin van der Linden, mama van Max van der Linden, dochter van Frans en Liesbeth de Kok en zusje van Niels en Arno de Kok. Ik werk bij de Koninklijke Auris groep in Bergen op Zoom als pedagogisch behandelaar met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

Ik ben opgegroeid in Wemeldinge en ik ben vanaf mijn doop al betrokken bij de Protestantse gemeente in Wemeldinge. Vroeger zat ik op de zondagsschool, catechese groepen, 'T Zoldertje (toenmalige jeugdclub), ging mee mee naar PIR en genoot van deze activiteiten. Toen ik ouder werd, werd ik zelf leiding bij Rock Solid en de kindernevendienst. Ik wil graag meedenken en actief zijn in het aanbod wat we geven aan onze kinderen, de jeugd maar ook voor onszelf als jongvolwassenen.

Samen het geloof beleven op een manier wat bij jou en je leeftijd past, is niet vanzelfsprekend. Dit is een zoektocht en ook afhankelijk wat er vanuit de kerk word aangeboden.

Toen er aan mij werd gevraagd om jeugd-ouderling te worden, was dit voor mij geen moeilijke keuze. Ik ben nog zelf actief binnen het jeugdwerk en vond het een uitdaging om hierin verder te gaan kijken. Graag wil ik brainstormen met verschillende mensen om nieuwe activiteiten op te zetten en ook het geloof laagdrempeliger en meer alledaags te maken. God is er niet alleen op zondag maar ook in de mensen om ons heen op de doordeweekse dagen. Juist dat stukje liefde ervaren voor jezelf en voor een ander, maakt het geloof mooi en interessant.

Er zijn al verschillende mensen naar mij toe gekomen met hun ideeën en hier word ik enthousiast van. Dus bij deze...Spreek mij aan wanneer je ideeën of opmerkingen hebt of misschien actief wil zijn binnen het jeugdwerk. Laten we er samen iets moois van maken!