U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie we Zijn - Even voorstellen; de leden van de kerkenraad - Pastoraal-ouderling; Mappy Zuidwegt

Pastoraal-ouderling; Mappy Zuidwegt

Ik ben Mappy Zuijdwegt.

Ik ben getrouwd met Ad en samen hebben we 5 kinderen en bijna 4 kleinkinderen. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen in de week voor groep 3/4/5/ van cbs De Hoeksteen.

Ik ben gevraagd om pastoraal ouderling te worden. Toen mij dat gevraagd werd heb ik wel even nagedacht of ik jou zou zeggen want als ik iets doe wil ik dat ook graag voor de volle 100% doen. En zou ik dat wel kunnen naast mijn baan en mijn oma zijn en alle andere activiteiten die ik al doe. Toch heb ik ja gezegd.

Waarom?

Om dat ik graag wil mee wil werken aan de verdere opbouw van een gemeente waarin we ons betrokken voelen met elkaar. Waar we omzien naar de ander en waar we met elkaar een warme gemeente kunnen zijn waar we Gods naam prijzen en groot maken.

Samen met de andere kerkenraadsleden en u als gemeente zou ik een groeiende missionaire gemeente willen neer zijn, waar we met en voor elkaar gemeente van Christus willen zijn.

Ik hoop dat ik daar een steentje aan bij kan dragen.

Wanneer Frans en ik de wijken verdeeld hebben is mijn streven om minimaal 1 bezoek per week te brengen.

Ik hoop en bid dat ik een mooie en gezegende tijd mag beleven in de kerkenraad en in de gemeente van Jezus Christus in de Maartenskerk

 

Laatst aangepast op zaterdag, 23 juni 2018 21:58