U bevindt zich hier:Beginpagina - Kerkdiensten - Diensten - Zondag 14 oktober 2018: Jubileum Kerkkoor

Zondag 14 oktober 2018: Jubileum Kerkkoor

Op zondag 14 oktober a.s. vieren het we het 80-jarig jubileum van het kerkkoor. Het wordt een gedenkwaardige en dankbare viering want vele mensen hebben hun stem en inzet gegeven aan prachtige koormuziek. Er is heel veel om dankbaar op terug te kijken.
Tegelijkertijd is er ook iets droevigs en dat is omdat we ook een afscheid moeten nemen van het kerkkoor. Het koor stopt. Verdrietig en pijnlijk om weer iets te moeten inleveren van het ‘kerk-zijn met elkaar’. We zullen in de viering stilstaan bij de woorden uit Prediker 3 over de tijd. Een tijd om te vieren en een tijd om afscheid te nemen, die tijden vallen nu samen. In deze dienst zal ds. Dick Steenks voorgaan,

Maar hoe dan ook zullen we blijven zingen, de lofzang gaande houden, wie weet wat de toekomst ons nog geeft aan mogelijkheden. Met de lievelingsliederen van de koorleden maken we er op de 14e oktober een gedenkwaardige en dankbare viering van!

U/ jij bent van harte welkom om deze bijzondere dienst in de Maartenskerk mee te vieren! Tijdens de diensten op zondagmorgen is er altijd kindernevendienst voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast is er kindertafel in de kerk waaraan kinderen kunnen lezen, kleuren of puzzelen. In de Hummelhut, een blokhut in de tuin van de pastorie vlakbij de kerk, is kinderoppas voor de kinderen tot 4 jaar. De kerk is voorzien van ringleiding voor mensen die gebruik maken van een gehoorapparaat en in de hal van de kerk staan een rolstoel en rollator voor wie daar gebruik van wil maken.

De liturgie van deze dienst kunt u lezen door op onderstaande link te klikken:

pdf Orde van dienst zondag 14 oktober 2018 (511 KB)

Laatst aangepast op vrijdag, 19 oktober 2018 19:05