Hartelijk welkom op onze website.  We willen u graag kennis laten maken met onze gemeente. Kijkt u daarom rustig rond op de website

 

 

Kijk en luister onze kerkdiensten

klik hier

Kerkdiensten in Coronatijd

De kerkenraad heeft omwille van ieders gezondheid en op het dringende advies van de PKN en onze classispredikant ervoor gekozen om de kerkdiensten alleen nog maar online aan te bieden met uitzondering van de Adventsvesper op 23 december en de Kerstmorgendienst op 25 december. In de vesper en de kerstdienst mogen er maximaal 30 mensen komen, waarbij we op kerstmorgen voorrang geven aan alleengaanden.

Zo komen we tot de volgende maatregelen met betrekking tot onze kerkdiensten:
- Komende (!) zondag 20 december is de kerk dus gesloten voor kerkgangers. De dienst zal live worden uitgezonden via www.kerkomroep.nl
- De kerstnachtdienst op 24 december wordt ook alleen online aangeboden vanaf donderdagavond de 24e 19.00 uur. Geen kerkgangers dus.
- Kerstmorgen De kerstmorgendienst is ook online te volgen voor de mensen die niet in de kerk komen, live vanaf 10.00 uur.
- Op Tweede Kerstdag is er een extra kerstdienst waarin ds. Steenks voorgaat, ook alleen online, live vanaf 10.30 uur.

U kunt zich voor Kerstmorgen aanmelden bij scriba Sylvia Kramer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 06 - 29 19 10 05) tot uiterlijk dinsdagavond 22 december 19.00 uur, het moderamen zal daarna loten wie er mag komen, met dien verstande dus dat alleengaanden voorrang krijgen.

Laatst aangepast op zaterdag, 26 december 2020 15:58