U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd - Jeugdclubs

Jeugdclubs (2)

Vrijdag 09 november om 19.28 uur, clubgebouw The Rock aan de Chezeeweg 1, Wemeldinge

Rock Solid gaat weer van start!, wat!! nog nooit gehoord van Rock Solid, dan moet je dit seizoen echt komen, want Rock Solid wil je niet missen Rock Solid is de leukste tienerclub van Nederland die je op meer dan 150 plaatsen tegenkomt. Ook in Wemeldinge! Tijdens Rock Solid is het altijd: te gekke spellen, veel nieuwe vrienden en elke keer weer interessante onderwerpen waar je je mening over mag geven.

In Rock Solid gaat het bijvoorbeeld over muziek, vriendschap, keuzes maken en geweld. Omdat God hele wijze dingen gezegd heeft over deze en alle andere Rock Solid-onderwerpen, besteden we daar ook aandacht aan. Ook word er veel gelachen, maffe spelletjes gedaan, filmpjes gekeken en er is natuurlijk ook tijd om te chillen!

Ook zijn er speciale avonden dan gaan we met z’n allen iets bijzonders doen: Zo kunnen we nog FF doorgaan, kortom, het is een vette club waar je moet zijn geweest.

CopyRight Jongerenwerk

Mirjam, Dick, Gregor, Corinne en Robert                            

Meer info?

Robert Bastiaan 06-18307435

Mirjam de Kok   06-22247624

       Facebook:      RSWemeldinge

 

CopyRight jongerenwerk verzorgt de clubavonden van Rock Solid. Dit wordt medemogelijk gemaakt door Youth For Christ, Protestantse gemeente Wemeldinge en de Vrije evangelische gemeente Wemeldinge.

donderdag, 20 oktober 2016 21:31

Rock Solid

Een nieuw Rock Solid seizoen staat voor de deur!! Vele tieners zijn hier al met veel plezier bij aanwezig geweest..!! Bij Rock Solid hebben we vaak bijzondere thema’s!... die zo dicht mogelijk aansluiten bij de interesses van de jongeren. Verschillende thema’s als mobieltjes, internet, energiebom maar ook persoonlijke onderwerpen als vriendschap, pijn en God komen aan bod. Bij Rock Solid worden de thema’s in een werelds en daarna in een Bijbels perspectief geplaatst. Je merkt dat dit de jongeren aanspreekt, waardoor er soms mooie gesprekken ontstaan. Net als vorig jaar houden we eens in de maand club. We hopen na het startweekend te starten, de definitieve datum volgt nog. Zoals gewoonlijk zullen de avonden op zaterdagavond van 19:28 uur tot 21:30 uur plaatsvinden. Bij versterking van de leiding hopen we weer om de week club te kunnen draaien. Vorig seizoen kwamen er wisselend tussen de acht en vijftien kinderen. We hebben erg veel plezier gehad en de jongeren zijn weer zeer enthousiast.

 

Het is goed om de jongeren bekend te maken wie de Here Jezus is en wat Hij voor ons heeft gedaan en wil doen. Waar wordt dit nog gehoord! Uw gebed telt mee! Wilt u de jongeren, leiding en medewerkers meenemen in het gebed, de Heer danken voor de mogelijkheden? Zo gaan we voor een gezegend seizoen. We willen alle betrokkenen bedanken voor de steun, de gemeenten, de vrijwilligers en de ouders die soms geduldig moeten wachten wanneer het programma "iets" is uitgelopen. Hartelijk dank! Voor meer informatie:

 

Facebook: RsWemeldinge

 

Wat:                            Rock Solid

Voor wie:                    groep achters en brugklassers

Wanneer:                    1 x per maand op zaterdag van 19.30 tot 21.30 uur

 Waar:                          The Rock, Chezeeweg 1