U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd - Catechese

Catechese (3)

 

Voor jongeren die in klas 1 of 2 van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door Corinne Steenks en Patricia de Graaf. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de VEG van Wemeldinge. De eerste avond is 9 oktober. Volgende avonden worden samen afgesproken.

Voor wie: Jongeren klas 1 en 2 middelbare school

 Wanneer: maandag 9 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

 Waar: De Pastorie, Kerkweg 11

 Opgave: Bij Corinne Steenks

 

 Voor jongeren die in klas 3 of hoger van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door ds. Dick Steenks en Rob van Schellen. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de Vrije Evangelische Gemeente van Wemeldinge. Je wordt uitgenodigd om in deze groep je mens-zijn en je christelijk geloof met elkaar in verband te brengen. We starten op donderdagavond 26 oktober met een gezamenlijke maaltijd om 17.30 uur. De overige data worden onderling afgesproken.  De geplande datum van 12 oktober gaat niet door.

 Voor wie: Jongeren klas 3 t/m 6 middelbare school

 Wanneer: Donderdag 26 oktober 17.30 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1

 Opgave: Bij ds. Dick Steenks

 Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er basiscatechese. We starten op dinsdag 10 oktober om 16.00 uur en komen dan elke twee weken samen, behalve in de vakanties. Op de middagen basiscatechese gaan we samen nadenken over wat er in de Bijbel verteld wordt, leuke spelletjes doen en gewoon ook gezellig samen zijn. Zit je in groep 7 of 8 dan zouden wij het erg leuk vinden als jij ook komt! Leiding is ds. Dick Steenks

 Voor wie: voor groep 7 en 8.

 Wanneer: dinsdag 10 oktober van 16.00 tot 16.45 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1.

Opgave: Bij ds. Dick Steenks,