U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd - Activiteiten

Activiteiten (3)

Het nieuwe activiteitenboekje is uit. Alle activiteiten voor het komende winterseizoen zijn er in opgenomen.  U kunt het lezen door pdf hier (20.27 MB) te klikken.

plaatje boekje

woensdag, 09 december 2009 19:26

Rock gebouw

Jeugdhonk The Rock

Aan de Chezeeweg op no. 1 staat het jeugdhonk van de Protestantse gemeente. Het jeugdhonk heeft de naam: The Rock.

In The Rock vinden allerlei activiteiten plaats zoals catechese, kinderkoor en jeugdclubs, maar ook vergaderingen van jeugdraad, leiding kindernevendienst en leiding jeugdclubs. Het jeugdhonk is onder bepaalde voorwaarden ook te huur voor derden.

Het beheer is in handen van het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar Baus Hoekman

 

woensdag, 09 december 2009 18:24

Actie Schoenmaatjes

Actie Schoenmaatjes

Ieder jaar wordt in de maand november i.s.m. de diaconie van de Vrije Evangelische gemeente, Christelijke Basisschool De Hoeksteen en de Openbare Basisschool Wemeldinge een actie gehouden onder de naam Actie Schoenmaatjes. Kinderen mogen een van huis meegenomen schoenendoos met daarin een aantal spulletjes voor kinderen in een ander land meenemen naar school. Daar wordt de doos versierd en vervolgens via een verzamelpunt verzonden naar gebieden in de wereld waar de omstandigheden aanzienlijk minder zijn dan in Nederland. Voor meer informatie over de landelijke organisatie achter de operatie schoenendoos klik hier.